Taitaa tässä kevään mittaan jäädä vähemmälle tämä käsitöiden teko. Eräs työläs ihan muuhun liittyvä projekti vie niin paljon aikaa, että on pakko jostain vähentää. Kokonaan en kuitenkaan käsitöitä jätä, se on varma! Onneksi on sentään kertaviikkoinen käsityöpiiri, jossa tulee jotain näperrettyä.

Monta työtä on kesken, ja ajattelin omistaa nyt käsityöaikani niiden loppuunsaattamiseen ennen uuden aloittamista. Jostain syystä keskeneräiset ovat enimmäkseen neuleita. Ompelukset tulee tehtyä pikimmiten loppuun, mutta neuleet saattavat jäädä lojumaan jopa vuosiksi.

Tässä yksi valmiiksi saatettu keskeneräinen, joka ei ole ollut työn alla kuin muutaman kuukauden. Lankana Novitan syksyn uutuus Puro (ruska), johon ihastuin heti sen nähdessäni. Yleensä pidän enemmän rehellisesti yksivärisistä langoista ja liukuvärjätyt jäävät kauppaan. Tätä oli kuitenkin pakko kokeilla. Malli on Novita-lehden syksyn numerosta.

1265382466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pitsineule oli yksinkertainen toteuttaa, ja kaulaliinasta tuli mukavan lämmin ja pehmeä. Se minua tuossa langassa harmitti, että raidat olivat loppujen lopuksi niin tasalevyiset. Olisin tykännyt enemmän välillä leveistä, välillä kapeista raidoista.

Kuvat ovat niin huonoja, että laitetaan vielä toinenkin... :) Siinä näyttää liinan päällä olevan muutama lumihippunenkin. Yritin kuvausta ulkona, mutta tuuli oli niin navakka, ettei se oikein onnistunut.

1265382486_img-d41d8cd98f00b204e9800998e