Näköjään tämä blogi täyttyy lähinnä lastenvaatteista. Aion aina ommella jotain itsellekin, mutta päädyn kuitenkin ompelemaan jollekulle lähipiirin lapselle. Kai minä täytän sitä tyhjää aukkoa, jonka omien lasten puute aiheuttaa... :) Sitäpaitsi lapsille on niin paljon helpompi ommella, kun ei tarvitse niin tarkkaan miettiä istuvuutta. Omista vaatteista tahtoo aina tulla vähän huonosti istuvia, kun en riittävän hyvin hallitse kaavojen sovittamista ja muokkausta. Sovitusnukkeakin olisi ikävä!

Nämä sammarit menivät lahjaksi neljä vuotta täyttävälle siskonpojalle. Minusta nämä onnistuivat hyvin siihen nähden, että surautin ne tosi nopeasti valmiiksi.

1259783035_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaavat on otettu Suuresta Käsityölehdestä parin vuoden takaa. Vähensin taskujen määrää ja laitoin lahkeensuihin resorit kasvunvaraksi. Polvista huomaa, että ovat jo olleet käytössä...

Kangas löytyi jonkin kansgaskaupan palakorista. Sitä on vielä, joten voi olla, että isoveli saa samanlaiset. Jospa minäkin saisin hameen. Vakosametti on aika kaunis materiaali, varsinkin tuollainen leveävakoinen!